Wer Sich Nicht Fugen Will Cover Image

About the Author: Leena Lehtolainen

Leena Katriina Lehtolainen is a Finnish crime novelist, best known for her series of novels about the policewoman Maria Kallio.

Lehtolainen was born in Vesanto, Northern Savonia. Her first novel was released when she was only 12 years old. She studied literature in Helsinki until 1995 and wrote crime novels from 1993 on. Since about 2007 she has written other genres of books. Her works have been translated into various languages: Spanish, Dutch, Chinese, Lithuanian, Polish, French, Swedish, German, Estonian, Czech.


Wer Sich Nicht Fugen Will Cover Image

Find the best price forWer Sich Nicht Fugen Will

Goodreads rating: 3.17

Paperback, by Rowohlt-Taschenbuch-Verlag

ISBN10: 3499243482 | ISBN13: 9783499243486

Page count: 380

Jorvin sairaalaan tuodaan pahasti viillelty vähäpukeinen nainen. Maria Kallion epäilykset kytköksestä maksullisen seksin maailmaan heräävät kunnolla seuraavana päivänä, kun tunnettu prostituoitu murhataan suorassa televisiolähetyksessä.

Julkkisprostituoitu Lulu Nightingale on tarjonnut seksipalveluja Rivo Satakieli -studiossaan, jonka asiakkaisiin lukeutuu myös yhteiskunnan nokkahenkilöitä. Murhatun prostituoidun ovat tavanneet hämärissä merkeissä myös vaikutusvaltainen televisiojuontaja Ilari Länsimies ja KRP:n komisario Lasse Nordström.

Maria Kallion ja hänen alaistensa tutkimuksia haittaa reviiritaistelu keskusrikospoliisin alamaailmaoperaation kanssa. Kaiken lisäksi henkirikoksia tulee lisää. Maria Kallion elämää ei tee helpommaksi myöskään se että hänen aviomiehensä Antti viihtyy niin hyvin työpaikallaan Vaasassa.

“Seuraava kaappi oli täynnä kenkiä, joukossa myös Nokian kumisaappaat ja keltaiset puukengät. Kolmannessa kaapissa oli peruukkeja ja naamioita sekä aikuisten vaippoja ja litran vetoinen, isotuttinen muovipullo. Neljäs kaappi oli järjestetty kuin purjehdus- ja rautakaupan hyllyt: köysiä, kettinkejä, lukkoja, viidet erilaiset käsiraudat ja yhdet jalkaraudat. Piiskat ja nipistimet olivat päätykaapissa, kuten myös ulosvedettävä vaunu, jossa oli cd-soitin ja pieni televisio videoineen. Kaikki oli hyvässä järjestyksessä, tavarat oli helppo löytää. Silti huoneessa oli omituinen tunnelma, aivan kuin siellä jaetut lyönnit ja suudelmat olisivat jääneet kaikumaan seiniin, kuin eri ruumiiden eritteet olisivat edelleen tuoksuneet.”

Rivo Satakieli on Leena Lehtolaisen yhdeksäs Maria Kallio -dekkari ja samalla vastustamattomasti mukaansa imaiseva jännityskertomus ajankohtaisista ja poliittisesti arkaluonteisista kysymyksistä.

Compare New Book Prices for Wer Sich Nicht Fugen Will
Retailer
Price
Delivery
 
Total
 
...

SEARCHING FOR PRICES...

Categories for this title

Compare book prices with SocialBookco. Get by at the best price. This book is for ISBN which is a copy .