Un cadeau du ciel Cover Image

About the Author: Cecelia Ahern

Cecelia Ahern was born and grew up in Dublin. She is now published in nearly fifty countries, and has sold over twenty-five million copies of her novels worldwide. Two of her books have been adapted as films and she has created several TV series.


Un cadeau du ciel Cover Image

Find the best price forUn cadeau du ciel

Goodreads rating: 3.68

Paperback, Published in Nov 2010 by J'Ai Lu

ISBN10: 229002600X | ISBN13: 9782290026007

Page count: 320

Svakog dana Lu Safern bije bitku sa časovnikom. Stalno mora da bude na dva mesta istovremeno. Stalno mora da obavlja dva posla odjednom. Kad spava, sanja. Između snova protrči kroz dnevna zbivanja planirajući sledeći dan. Kad je kod kuće sa suprugom i porodicom, u mislima je uvek negde drugde.

Jednog zimskog jutra, dolazeći rano na posao, Lu upoznaje Gejba, beskućnika koji sedi ispred zgrade u kojoj se nalazi Luova kancelarija. zainteresovan, Lu otkriva da Gejb može biti veoma koristan pa mu nalazi posao u kurirskoj službi.

Ali uskoro će se Lu pokajati što je pomogao Gejbu. Već samo Gejbovo prisutstvo ga uznemirava - i kako to Gejb uspeva da bude istovremeno na dva različita mesta?

Primiče se Božić i Lu počinje da shvata vrednost vremena. Uviđa šta je istinski važno i u isto vreme uči najtežu lekciju u životu.

Ovo je priča o ljudima, koji, baš kao i paketi, kriju tajne sve dok ih prava osoba ne odmota i ne otkrije šta je unutra. Nekad se morate otvoriti da biste otkrili ko ste u stvari.

Compare New Book Prices for Un cadeau du ciel
Retailer
Price
Delivery
 
Total
 
...

SEARCHING FOR PRICES...

Categories for this title

Compare book prices with SocialBookco. Get by at the best price. This book is for ISBN which is a copy .